Selamat Datang Ke Saunadirumah.my. Destinasi Sauna Portable pilihan Anda. Silakan Masuk. Dapatkan Harga SPECIAL OFFER Dengan Setiap Pembelian Anda Disini. Klik Senarai Barangan pada MENU diatas. Terima kasih :)

Testimoni

Di bawah ini merupakan di antara testimoni-testimoni pelanggan/pengguna.

Testimoni Pengguna 11

“Bersauna buat saya hilang 3kg lepas beli sauna minggu lepas (minggu kedua Sept 2012)!! Tu pun tiap-tiap hari saya buat sauna ni.. Hehehe.. Hepi hepi.. Terima kasih!”

Pn. Ira 010-5747647

—————————————————————————————————————————————————-

Testimoni Pengguna 10

testi11-mohdnoor
 

En Md Noor, 012-2433621, Putrajaya.

—————————————————————————————————————————————————-

Testimoni Pengguna 9

testi10-suria

“Membeli sauna pada 6 bulan lepas dan mula menggunakan sauna secara konsisten 3 kali seminggu. Paling penting, secara konsisten dan sekarang telah berjaya mengurangkan berat badan sebanyak 15 kilogram. bentuk badannya menjadi kembali langsing seperti anak dara walaupun telah mempunyai 4 orang anak.”

Puan Suria, 016-6914264, Selangor.

—————————————————————————————————————————————————-

Testimoni Pengguna 8

“Saya dah amalkan sauna ni sejak beberapa bulan lepas. Memang menyegarkan badan. Daki di badan pun mudah nak buang bila mandi. Setiap kali sauna mesti turun berat sekurang-kurangnya 0.5kg!! Saya akan terus bersauna sehingga mencapai berat badan ideal dan akan tetap terus bersauna sampai bila-bila..!!”

Cik Zuhara 018-3716465

—————————————————————————————————————————————————-

Testimoni Pengguna 7

testi8

“Suami Mami, Pak Ucu bersauna. Banyak peluh keluar dan sengal-sengal di kaki semakin berkurangan.”

Kak Emi, 013-7733711

—————————————————————————————————————————————————-

Testimoni Pengguna 6

testi7
 

Puan Ana, 019-2006647.

—————————————————————————————————————————————————-

Testimoni Pengguna 5

“Baru seminggu bersauna, nak tau tak, berat Ayu dah turun 3kg tau!! Kecik sikit nampak perut ni, dah muat la pakai seluar jean saiz 30 yang lama tu!!! Seronoknye!!”

Ayu, 013-6124960.

—————————————————————————————————————————————————-

Testimoni Pengguna 4

“Dah 3 kali saya bersauna, muka jadi berseri-seri, tak lagi rasa malas waktu pagi. Memang best la sauna ni.”

Suhana, 013-5542544, Sabah.

—————————————————————————————————————————————————-

Testimoni Pengguna 3

“Sebelum ni, masalah jerawat sangat menghantui saye, saye hilang keyakinan diri, tapi setelah bersauna dengan konsisten 3 kali seminggu, Alhamdulillah, jerawat saye semakin berkurangan, syukur sangat dipertemukan dengan sauna ni, kawan-kawan dan family pun memuji kulit muka saye semakin cantik..saye sekarang ni, pencuci muka pun dah x pakai..hehe..cukup bersauna je..korang pun mesti cuba..x rugi!!

Pn.Nor 019-7355295

—————————————————————————————————————————————————-

Testimoni Pengguna 2

“Berat badan saya naik mendadak semasa melahirkan anak pertama, huhu, selepas 10hari bersalin, saya bersauna, tukang urut saya kata bersauna bagus untuk orang baru lepas bersalin,, setelah 2bulan lebih bersauna, berat badan saya turun sebanyak 20kg!!Saya merasa sangat terkejut dan berasa amat gembira sekali,kulit pun terasa lebih cantik dan gebu.Skarang pun saya tetap maintain bersauna.”

Pn.Nor 019-7355295

—————————————————————————————————————————————————-

Testimoni Pengguna 1

“Semasa mula-mula bersauna tu memang panas, rasa tak tertahan sangat tapi sekarang dah ok dah. Lepas bersauna tu berpeluh-peluh, so akak rest dulu then mandi, badan rasa ringan dan boleh teruskan study sampai tengah malam, akak biasa buat lepas makan malam . Bersauna ni memang best.husband akak kata, akak makin bergetah. dia tu open minded,hehe terus cakap.perut pun kurang sikit buncitnya.

Mak dan nenek akak pun bersauna sekali, nenek akak dah berumur 80 lebih, sebelum ni selalu sakit pinggang, bila selalu bersauna dah kurang dah sakit pinggang. Mak akak pulak dah kurang sakit lutut.”

Pn. Rosnani Hussin 013-9286374

—————————————————————————————————————————————————-