Selamat Datang Ke Saunadirumah.my. Silakan Masuk. Dapatkan Harga SPECIAL OFFER Dengan Setiap Pembelian Anda Disini. Klik Senarai Barangan pada MENU diatas. Terima kasih :)

Cara Pembelian Mudah

Cara Pembelian & Pembayaran :

Terima kasih kerana sudi membuat pembelian dengan kami. Untuk membuat pesanan pembelian, sila ikuti langkah-langkah mudah dibawah.

Langkah 1 :
Sila nyatakan barangan yang ingin anda pesan dengan menghubungi kami di talian 012-5020 501 sms/wa. Kami akan semak pesanan anda.

Langkah 2 :
Buat pembayaran pesanan/bank-in ke akaun yang akan diberikan. Pembayaran melalui Perbankan Online Transfer adalah digalakkan.

Langkah 3 :
Setelah selesai, sila WhatsApp ke 012-5020 501 bukti bayaran, gambar resit berserta:

~Nama Penerima
~No. H/phone
~Alamat Lengkap (pastikan yang sentiasa ada orang)
~Barangan order (cth: Sauna gold 1 set)

PENTING : Bagi pembayaran online transfer, sila masukkan ” 3rd Party E-mail / Recipient E-mail  yang kami sediakan supaya pihak kami menerima salinan transaksi anda dari pihak bank. Ini bertujuan untuk memudahkan dan mempercepatkan pihak kami membuat pengesahan pembayaran anda.

—————————————————————————————————————

Terma & Syarat :

Pengeposan hanya akan dilakukan apabila pihak kami menerima bukti pembayaran.

Segala urusan pos adalah melalui perkhidmatan kurier GD Express & Poslaju (Poslaju hanya untuk barangan kecil sahaja contoh herba sauna).

Pengeposan mengambil masa dalam 1 – 3 hari berkerja bergantung pada kurier di kawasan anda.

Tracking No. akan diberikan kepada anda selepas selesai proses pengeposan. Kami tidak nyatakan di sini kerana menjaga privasi pelanggan kami. Sila semak dengan pihak kurier menggunakan Tracking No. yang telah diberi. Anda juga boleh klik pautan dibawah untuk semak secara online.

E-Tracking – GD Express

Track & Trace – Poslaju

Terima kasih.